Seleccionar página

1a edició del Concurs transoceànic de poesia

‘homenatge a Claudia Lars’

El termini per a la recollida d’obres del concurs està exhaurit.

Els organitzadors de la 1a edició del concurs de poesia transoceànica Claudia Lars volem agrair i desitjar molta sort a totes les persones que han presentat les seves obres al concurs. També, informem que el pròxim 20 de desembre del 2022 es farà un esdeveniment en línia on es donaran a conèixer els guanyadors/es del mateix, d’aquí a poc temps, informarem de l’horari i del canal de retransmissió, igualment s’informarà per correu electrònic a tots el participants.

Novament, gràcies i sort.

Volem presentar-vos la primera edició del CONCURS TRANSOCEÀNIC DE POESIA «HOMENATGE A CLAUDIA LARS» que està impulsat per la Xarxa de Literatura Salvadorenca a Barcelona i Catalunya, la Casa de Cultura de El Salvador a Washington i l’Editorial ‘Los sin pisto’ de El Salvador els qui conviden a tota persona entre 16 i 35 anys de El Salvador, els Estats Units i Catalunya a presentar la seva obra poètica.

Podràs guanyar, entre d’altres, l’edició, publicació i distribució d’un llibre amb els dos poemaris premiats (castellà i català) amb una tirada de 150 exemplars.

Amb aquest concurs de poesia volem donar a conèixer i homenatjar la seva figura literària.

CLAUDIA LARS (1899-1974), escriptora, poeta, periodista, editora, locutora, traductora i exiliada política és una referent internacional de El Salvador i Centreamèrica. [Vols conèixer més a Claudia Lars]

ORGANITZEN

A continuació podeu descarregar les BASES DEL CONCURS on hi ha especificats tots els requisits necessaris per participar.

(esp)

(cat)

AMB EL SUPORT