III edició del concurs de poesia transoceànica ‘homenatge a Claudia Lars’

La TERCERA EDICIÓ DEL CONCURS TRANSOCEÀNIC DE POESIA “HOMENATGE A CLAUDIA LARS” està impulsada per la Xarxa de Literatura Salvadorenca de Barcelona i Catalunya, per la Casa de Cultura d’El Salvador a Washington i per Índole Editors d’El Salvador, entitats que conviden a tota persona entre 16 i 45 anys d’El Salvador, Centreamèrica, els Estats Units, Espanya i Catalunya a presentar la seva obra poètica.

El termini d’admissió dels poemaris tindrà present els diferents fusos horaris, així en horari CET (Barcelona) començarà el 20 de desembre de 2023 a les 00.01 hores i conclourà el 20 de febrer de 2024 a les 23.59 hores. Es tindrà present la diferència horària en aquestes dates respecte als diferents països de Centreamèrica així com respecte als Estats Units en el moment d’emplenar aquests terminis.

 Així mateix, la decisió del Jurat es farà públic el 23 d’abril de 2024, coincidint amb el Dia Internacional del Llibre i la “diada de Sant Jordi, de la Rosa i del Llibre” a Catalunya en el marc dels actes d’aquestes celebracions. Posteriorment, aquesta fallada es publicarà en la web de la Xarxa de Literatura Salvadorenca a Barcelona i Catalunya, així com es donarà difusió en les xarxes socials dels organitzadors.

Res més, animar a tothom a participar, aquest any, igual que l’anterior, el guanyador del primer premi al millor poemari en castellà i al millor poemari en català els hi correspon l’edició d’un llibre amb els dos poemaris premiats.

Tots els detalls els trobareu a les bases del concurs que podeu consultar a continuació. També podeu veure unes imatges del poemari guanyador de l’anterior edició i consultar la informació.

AMB EL SUPORT