Exposicions

A la Xarxa de literatura salvadorenya disposem de “petites” exposicions sobre figures literàries i moments històrics dEl Salvador, les quals estan a disposició de totes les entitats i institucions que creguin poden ser interessants per difondre o complementar alguna iniciativa.
Actualment, tenim a disposició l’exposició de Prudencia Ayala, escritora, periodista i activista molt avançada al seu temps. Del multifacètic poeta i pintor Salvador Efraín Salazar Arrué més conegut com a “Salarrué, i la darrera incorporació és l’exposició ‘bordadras de memorias’, sobre les històries que les dones bordaven en la tela dels sacs de farina als camps de refugiades.
Per poder disposar d’elles heu de posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic.

Gràcies.

Exposiciones

En la Red de literatura salvadoreña disponemos de “pequeñas” exposiciones sobre figuras literarias históricas de El Salvador, las cuales están a disposición de todas las entidades e instituciones que crean pueden ser interesantes para difundir o complementar alguna iniciativa de estas.
Actualmente tenemos a disposición la exposición de Prudencia Ayala, escritora, periodista y activista muy avanzada a su tiempo. Del multifacético poeta y pintor Salvador Efraín Salazar Arrué más conocido como “Salarrué” y la última incorporación es la exposiciónbordadoras de memorias’, sobre las historias que las mujeres bordaban en la tela de los sacos de harina en los campos de refugiados.
Para poder disponer de ellas tenéis que poneros en contacto con nosotros a través del correo electrónico.

Gracias.