ESCOLA AMPARO CASAMALHUAPA

Seminaris, cursos i conferències en línia 

L’ESCOLA AMPARO CASAMALHUAPA és un espai de formació, educació, reflexió i debat sobre la història i l’actualitat social, cultural i econòmica de El Salvador i del conjunt d’Amèrica Central.

L’escola ha estat creada per la Xarxa de Literatura Salvadorenya a Barcelona i Catalunya. Un projecte impulsat des de l’any 2017 per set entitats de solidaritat, educació, cultura, treball comunitari i interculturalitat de Catalunya i de El Salvador.

L’equip de l’escola som totes les persones que en formem part i hi participem d’una manera o una altra. Persones vingudes d’arreu del món que ens unim i sumem els nostres coneixements i experiències per tal de promoure la historia i la cultura salvadorenca i d’Amèrica Central i el diàleg i intercanvi intercultural. Considerem imprescindible el treball en xarxa per tal d’impulsar projectes de millora de les condicions de vida, de participació, de democratització i de cohesió social que facin una societat més feminista, lliure i justa.

Les conferències i cursos de l’escola

Actualment, comptem amb un equip docent i de col·laboradores format per persones especialitzades en els diferents àmbits d’actuació: educació, cultura i arts, memòria històrica, violència de gènere i solidaritat. Totes les integrants tenen experiència en el món associatiu i educatiu, per tant, té un coneixement de primera mà de l’àmbit sobre el qual fem activitats i formació.

L’equip tècnic

Direcció:  Esperanza Pérez  i Eduard Balsebre (direcció organitzativa i pedagògica)

Coordinació de cursos i activitats: Cristina Estrada  i Cynthia de Cortez  (organització dels cursos i gestió de les activitats)

Administració: Roc Pons (Administració, economia i secretaria d’atenció a l’alumnat)

 Coordinació pedagògica: Fina Rubio (continguts i suport al professorat)

Direcció i contacte

Carrer de cuba 2 despatx 1A

08030 Barcelona

telèfon (+34) 640209995

Per suggeriments, informació o qualsevol altra qüestió podeu enviar-nos un correu a escola@literaturasalvadorenya.cat o cliqueu sobre la imatge. Moltes gràcies.

L’escola Amparo Casamalhuapa és un projecte impulsat per:

Logo xarxa de literatura salvadorenca Logo Huacal ONG logo 1punt5 Ajuntament de barcelona

amb el suport