ESCOLA AMPARO CASAMALHUAPA

Seminaris, cursos i conferències en línia 

L’ESCOLA AMPARO CASAMALHUAPA és un espai de formació, educació, reflexió i debat sobre la història i l’actualitat social, cultural i econòmica de El Salvador i del conjunt d’Amèrica Central. L’escola va estar creada l’any 2021 per la Xarxa de Literatura Salvadorenya de Barcelona, l’actual XARXA COMUNITÀRIA CULTURAL SALVADORENCA DE CATALUNYA.
L’equip de l’escola som totes les persones que en formem part i hi participem d’una manera o una altra. Persones vingudes d’arreu del món que ens unim i sumem els nostres coneixements i experiències per tal de promoure la historia i la cultura salvadorenca i d’Amèrica Central i el diàleg i intercanvi intercultural. Considerem imprescindible el treball en xarxa per tal d’impulsar projectes de millora de les condicions de vida, de participació, de democratització i de cohesió social que facin una societat més feminista, lliure i justa.

Les conferències i cursos de l’escola

Actualment, comptem amb un equip docent i de col·laboradores format per persones especialitzades en els diferents àmbits d’actuació: educació, cultura i arts, memòria històrica, violència de gènere i solidaritat. Totes les integrants tenen experiència en el món associatiu i educatiu, per tant, té un coneixement de primera mà de l’àmbit sobre el qual fem activitats i formació.

L’equip tècnic

  • Direcció: Eduard Balsebre (direcció) 

  • Coordinació de cursos i activitats: Elena Garcia  i Cynthia de Cortez  (organització dels cursos i gestió de les activitats)

  • Administració: Roc Pons (Administració, economia i secretaria d’atenció a l’alumnat)

  •  Coordinació pedagògica: Fina Rubio (continguts i suport al professorat)

Direcció i contacte

Carrer de cuba 2 despatx 1A

08030 Barcelona

telèfon (+34) 640209995

info@literaturasalvadorenya.cat

L’escola Amparo Casamalhuapa és un projecte impulsat per:

Logo xarxa de literatura salvadorenca Logo Huacal ONG

i té el suport de:

Ajuntament de barcelona